僕は不得意なのですが、嫁さんははんぺんが大好き♪おでんのはんぺんも嫁さんが全部食べてくれます☆今日は残り物のはんぺんを使ってサンドイッチを作ってみました。間に梅肉をぬり、チーズ、ハム、大葉を挟んでフライパンで両面を焼き上げたら出来上がり。コンソメスープと一緒に頂きました。ヘルシーですよね☆
Hampen is a light puffy cake made from fish. I put some pickled Japanese plum, fresh green perilla leaves, ham and cheese slices in between, and grilled them on a pan for a bit. A little bit like grilled cheese, but a lot healthier with hampen. If you could get a hold of it at your local grocery store, perhaps you can try it too! Real quick to make, but real healthy and tasty!
材料 Ingredients
はんぺん(Hampen)2枚(2 Slices)¥150($1.50)
ハム(Ham)2枚(2 Slices) ¥40($0.40)
スライスチーズ(Sliced Cheese)2枚(2 Slices) ¥40($0.40)
大葉(Fresh Green Perilla Leaves)2枚(2 Slices) ¥40($0.40)
梅干し(Pickled Japanese Plum)1個(1)¥10($0.10)
合計(Total)¥380($3.80)
¥100調味料代として加算しています。
I have added extra $1 for seasonings and condiments that I didn’t calculate above.
ランキングに参加しています。ポチッと応援お願いします☆
Please click the button above to support this blog. Thank you!
0 件のコメント:
コメントを投稿