昨日の夜コロッケの具に使った鮭、おから、じゃがいものタネが残っていたのでハンバーグ風に焼き、小松菜を入れたホワイトソースと一緒に頂きました。人参のサラダを一緒に頂きました。
I had some mixture of shredded salmon, tofu refuse and potatoes from last night, so I rolled them into few pieces and grilled them on a pan. I made some white sauce with some komatsuna, and served with some carrot salad as a side dish.
材料 Ingredients
鮭、おから、じゃがいものハンバーグ Salisbury Steak-Like Dish with Salmon, Tofu Refuse, and Potato Mixture
鮭、おから、じゃがいもコロッケのタネ(Mixture of Shredded Salmon, Tofu Refuse, and Potatoes)残り物(Left Over)
サラダ油(Vegetable Oil)適量(Suitable Amount)
★小松菜(Komatsuna / A Type Potherb Mustard)4株(70g)¥30($0.30)
★日本食研「洋食作り<ホワイトソースの素>」(Powdered White Sauce Mix)大1(1 TBSP)
★牛乳(Milk)1/2カップ(100ml)¥10($0.10)
人参のサラダ Carrot Salad
人参(Carrot)1/2本(1/2)¥40($0.40)
塩(Salt)少々(1/10 TSP)
胡椒(Pepper)少々(1/10 TSP)
合計(Total)¥180($1.80)
¥100調味料代として加算しています。
I have added extra $1 for seasonings and condiments that I didn’t calculate above.
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