2011-10-06

小松菜とチーズのオムレツのピコデガヨ添え(Cheese and Komatuna Omelet with Pico de Gallo)

ここ数日体調を崩していたのでキッチンは嫁さんまかせでした。ランチには小松菜とチーズと挟んだオムレツ作ってもらいました。僕はほうれん草と小松菜が大好きなのでこの季節はいつも野菜室にある常備菜!それに最近購入し植えたコリアンダーを使ったピコデガヨを添えた美味しいチーズオムレツ☆あまり卵を食べない夫婦なのですが、2人揃って美味しく頂きました☆

My wife made us some cheese omelet today for lunch. She put some cheese slices and komatuna in the omelet, and served it with some pico de gallo. Fortunately, we got to buy some fresh coriander/cilantro, so the pico de gallo was really fragrant and tasty!

 材料 Ingredients

卵(Eggs)4玉(4)¥80($0.80)
小松菜(Komatsuna / A Type Potherb Mustard)4株(80g)¥30($0.30)
スライスチーズ(Sliced Cheese)2枚(2 Slices)¥40($0.40)
塩(Salt)少々(1/10 TSP)
胡椒(Pepper)少々(1/10 TSP)
サラダ油(Vegetable Oil)適量(Suitable Amount)
ピコデガヨ(Pico de Gallo)適量(Suitable Amount)¥80($80)

合計(Total)¥330($3.30)
¥100調味料代として加算しています。
I have added extra $1 for seasonings and condiments that I didn’t calculate above.


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