嫁さんのヘルシーランチです☆実家から届いた南瓜と特売日に買った薩摩芋をシリコンスチーマーで調理します。しっかりと熱をとっと南瓜と薩摩芋と一緒に1口サイズに切ったピーマン、セロリ、赤唐辛子をボウルに入れ、ハバネロのピクルスをドレッシング代わりに回しかけたら出来上がり。南瓜と薩摩芋があるのでお腹いっぱいにもなりますし、何よりヘルシーなのがいいですよね!
My wife's healthy salad lunch! We had some pumpkin and sweet potatoes, so she used them with a stick of celery, green peppers, and chilies. The habanero pickles we had in the fridge was perfect for a salad dressing!
材料 Ingredients
南瓜(Pumpkin)1/8(120g)頂き物(GIft)
薩摩芋(Sweet Potato)1本(1)¥50($0.50)
セロリ(Celery)1本(1)¥100($1.00)
ピーマン(Green Pepper)2個(2)頂き物(GIft)
赤唐辛子(Red Chilies)2本(2)頂き物(GIft)
ハバネロのピクルス(Habanero Pickles)作り置き(In Stock)
合計(Total)¥250($2.50)
¥100調味料代として加算しています。
I have added extra $1 for seasonings and condiments that I didn’t calculate above.
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