ここ2~3日間の夕食がちょっと高くついているのでランチで調整♪今日は残っていたバケットでカナッペを作りました。それも本当に残り物と保存物ばかりのトッピングで、冷凍してあるジェノベーゼソース、トマトソース、しめじ、それにとろけるチーズ♪イタリアンパセリを飾ったら出来上がり!全てはジェノベーゼソースとトマトソースまかせの1品ですが、僕達は美味しく頂きました♪オーブンが大活躍のランチでした☆
The last couple of dinners have extended my budget, so I wanted to make it up with lunch! I had 1/4 of baguette left, so I decided to make some canapé with pesto Genovese sauce and tomato sauce. So simple, and most of the ingredients were either in stock or left overs. Very tasty, and economical!!
材料 Ingredients
バゲット(Baguette)1/4本(1/4)¥50($0.50)
ジェノベーゼソース(Pesto Genovese Sauce)大2(2 TBSP)
トマトソース(Tomato Sauce)大3(3 TBSP)
しめじ(Shimeji Mushroom)残り物(Left Over)
とろけるチーズ(Cheese Slices)3枚(3 Slices)¥60($0.60)
イタリアンパセリ(Italian Parsley)自家製(Home Grown)
合計(Total)¥210($2.10)
¥100調味料代として加算しています。
I have added extra $1 for seasonings and condiments that I didn’t calculate above.
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