I had a bit of dough frozen from the last time I made pizza. I decided to make it into panini, and threw in pre-made chicken burger paddies alongside tomato slices, onion slices, and cucumber. I served it with consomme soup and left over salad from last night. Very fulfilling and tasty lunch for us today!
材料 Ingredients
チキンハンバーグ Chicken Burger with Panini
ピザ生地(Pizza Dough)残り物(Left Over)
ガーリックオイル(Garlic Oil)大2(2 TBSP)
市販のチキンハンバーグ(Chicken Burger Paddies)2枚(2)¥120($1.20)
トマト(Tomato)1/3個()¥40($0.40)
玉葱(Onion)小1/2個(1/4)¥10($0.10)
きゅうり(Cucumber)1本(1)¥20($0.20)
コンソメスープ Consomme Soup
水(Water)2カップ(200 ml)
粉末コンソメ(Powdered Consomme Soup Stock)5g
冷凍野菜ミックス(Frozen Vegetable Mix)適量(Suitable Amount)¥20($0.20)
ドライパセリ(Dried Parsley)飾り(For Garnish)
ブロッコリーのマリネ風サラダ Marinated Broccoli Salad
ブロッコリーのマリネ風サラダ(Marinated Broccoli Salad)残り物(Left Over)
合計(Total)¥310($3.10)
¥100調味料代として加算しています。
I have added extra $1 for seasonings and condiments that I didn’t calculate above.
ランキングに参加しています。ポチッと応援お願いします☆
Please click the button above to support this blog. Thank you!
こんにちは✿
返信削除ハンバーガー☆
美味しそうです♪
チキンバーグ☆も
とても食感があってヘルシーで良いですね♪
コンソメスープやサラダもあって
嬉しですね♪
パニーニ☆が
手作り♪なのがとても素敵です✿
こんにちは♪
返信削除チキンバーグもいいですよね!思っていた以上ジューシーで美味しかったです。
パニーニも残り物の生地で作ったので簡単でしたし、サラダも残り物!手抜きだらけのランチでした☆