2011-08-29

お祭りの残り物でランチ(Left Overs from the Festival)

昨日のお祭りの残り物をランチに頂くことにしました。メニューは豚まん、焼きそば、そしてタンドリーチキン♪中華、和、インド料理とむちゃくちゃな組み合わせですが、こういう日もありますよね。豚まんはちょこちょこお世話になっている近所の中華屋さんの屋台で購入。屋台を出していると知らなかったので、閉店間際に偶然出会ってなんと半額で購入☆大きめの肉まんの中には具がたっぷり!このたっぷり感が本当に好きなんですよね!焼きそばは昨日3食買ったのですが、1食余ってしまったので!タンドリーチキンは美味しそうな唐揚げの屋台が見つからなかったで代わりに買ってみました。昨日もちょっと食べたのですが、本当に美味しくて!唐揚げじゃなくてタンドリーにして良かったかも〜☆何のアレンジもない残りもの料理ですが美味しかったですよ!

All left over foods from the festival we attended yesterday. First is char siu pau (steamed pork bun) that we got for half-price just before they closed their stall. Second dish is tandoori chicken made by Indian chefs who own Indian restaurant within the city. Not as spicy as I had hoped, but tasted great! I should have made some spicy curry, and had them with the curry, but way too lazy. Third dish is chow mein that we got also for cheap because we bought them late. It was a weird mixture of Chinese and Indian dishes, but they tasted great, and it isn't bad to have a lazy left over lunch!





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