2011-08-18

焼きビーフンともやしの餃子(Fried Rice Noodles with Pork, and Bean Sprout Grilled Dumplings)

今日は焼きビーフンともやし餃子にしてみました。焼きビーフンは2食入りがなんと¥50で売っていたのでそれを使いました。野菜と豚肉を炒めて、ビーフンを入れて、付属の粉末調味料を絡めれば完了。仕上げにちょこっと胡麻油をかけ、たくさん唐辛子をかけて頂きました。もやし餃子にはモニタープレゼントで頂いたGABANのスパイスを使用したので、別に投稿しました。ちょっと面倒でスミマセン。
I made some fried rice noodles and dumplings tonight. The grocery store had rice noodle set (it comes with two servings of noodles and two powdered seasonings) for real cheap, so that was easy to make. I added some shaved pork meat, cabbage, and carrots. I made a different post for dumplings (mostly because I was reviewing one of a product from House Foods Inc., and they wanted me to post them separately. Oh well, free spices are always welcome!
材料 Ingredients
焼きビーフン Fried Rice Noodles with Pork
焼きビーフンのパック(Rice Noodle Set)2人前(2 Servings)¥50($0.50)
豚肉(Shaved Pork Meat)100g ¥50($0.50)
キャベツの葉(Cabbage)3枚(3 Leaves)¥10($0.10)
人参(Carrot)1/4本(1/4)¥10($0.10)
合計(Total)¥220($2.20)
¥100調味料代として加算しています♪ I put an extra dollar for seasonings and condiments that I didn't calculate above.


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