I still had 1 spring roll skin left, so I made croustillant with fake crab meat and fresh green perilla leaves. For pasta, it was a simple eggplant and tomato sauce linguini. One of my favorite pasta! For main dish, I put some shredded salmon meat into oven, and served them with white sauce mixed with pesto genovese sauce and lemon juice.
材料 Ingredients
カニカマと大葉の春巻き風 Fake Crab Meat Croustillant
春巻きの皮(Spring Roll Skin)1枚(1 Piece)¥30($0.30)
カニカマ(Fake Crab Meat)3本(3 Sticks)¥20($0.20)
大葉(Fresh Green Perilla Leaves)4枚(4 Leaf)¥40($0.40)
サラダ油(Vegetable Oil)適量(Suitable Amount)
★トマトソース(Tomato Sauce)大2(2 TBSP)
★玉葱(Onion)1/2個(1/2)¥15($0.15)
茄子とトマトのリングイネ Tomato Sauce Linguini with Eggplant and Zucchini
リングイネ(Linguini)150g ¥50($0.50)
パルメザンチーズ(Parmesan Cheese)適量(Suitable Amount)
★茄子(Eggplant)2本(2)頂き物(Gift)
★玉葱(Onions)1/2個(1/2)¥50($0.50)
★ケッパー(Caper)6粒(6 pieces)
★にんにく(Garlic)1片(1 Clove)
★鷹の爪(Dried Red Chilies)2本(2 Sticks)
★ホールトマト缶(Whole Tomato Can)1缶(1 Can)¥100($1.00)
★塩(Salt)少々(1/10 TSP)
★胡椒(Pepper)少々(1/10 TSP)
★EVオリーブオイル(EV Olive Oil)適量(Suitable Amount)
★イタリアンパセリ(Italian Parsley)適量(Suitable Amount)
★パルメザンチーズ(Parmesan Cheese)適量(Suitable Amount)
サーモンオーブン焼き Shredded Salmon Steak
甘塩鮭(Salmon Steaks)3枚(3 Slices)¥80($0.80)
玉葱(Onion)1/2個(1/2)¥20($0.20)
ケッパー(Caper)6粒(6 pieces)
マヨネーズ(Mayo)大1(1 TBSP)
★バター(Butter)大2(2 TBSP)
★小麦粉(Flower)大2(2 TBSP)
★牛乳(Milk)50ml ¥25($0.25)
★ジェノベーゼソース(Pesto Genovese Sauce)大2(2 TBSP)
★レモン汁(Lemon Juice)大1(1 TBSP)
★黒胡椒(Black Pepper)適量(Suitable Amount)
★はソースの材料です。Ingredients with stars are for sauces.
合計(Total)¥530($5.30)
¥100調味料代として加算しています♪ I put an extra dollar for seasonings and condiments that I didn't calculate above.

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本格的なパスタ♪
返信削除とってもおいしそうヽ(^。^)ノヽ(^。^)ノ
春巻きの皮のサクッとしたのがおいしいですよね。
食べたくなっちゃいました♪
買ってこよう!
凸
コメントありがとうございます!
返信削除トマトソースのパスタ美味しいですよね♪ちょっと材料が多く感じるかもしれませんが、本当に簡単なパスタです。
春巻きも食感がポイントかもしれませんね。でも実は揚げものを家でするのがあまり好きではないからオーブンで焼いただけなんです♪