2011-08-14

パンとトマトソースのパイ風で手抜きランチ(Easy Lunch Pie with Bread and Tomato Sauce)

やっぱり日中のキッチンは暑いですね・・・。アップはできなかったのですが、先日鶏のささみを使った時に春巻きを作ったんです。その時の春巻きの皮が余ってしまっていて、何かに使えないかと試行錯誤していたところパイ生地の代用にしてみました。パリパリした食感がパイとは違って面白かったです。マッフィン用の型やココット等に春巻きの皮を敷き、上に1口サイズに切った食パン、トマトソース、チーズを乗せ、オーブンで焼いたら完成。ちょっとバタバタして忙しい時間だったので簡単にできて良かったです。

I had some spring roll skins left from the other night, so I was thinking of ways that I could use them. I decided to use them as pie sheets, and placed them on the muffin pan after spraying it with a bit of olive oil. I added some bread pieces, tomato sauce, and cheese as toppings, and threw them in the oven until the cheese was melted and golden brown. Sprinkled some parsley for garnish, and done! Very simple, and the spring roll skins gave a very crunchy texture.


材料 Ingredients(4個分 For 4 Pieces)

春巻きの皮(Spring Roll Skin)2枚(2 Pieces)¥60($0.60)
食パン(Bread)2枚(2 Slices)¥30($0.30)
トマトソース(Tomato Sauce)大4(4 TBSP)
とろけるチーズ(Cheese)2枚(2 Slices)¥40($0.40)
パセリ(Parsley)飾り(For Garnish)
オリーブオイル(Olive Oil)適量(Suitable Amount)

合計(Total)¥330($3.30)
¥100調味料代として加算しています♪ I put an extra dollar for seasonings and condiments that I didn't calculate above.


ランキングに参加しています。できればクリックしてください。
Please click the button above to support my blog. It's just a way of tracking the number of visitors here.

0 件のコメント:

コメントを投稿