2011-07-22

鶏胸肉とバジルのサンドイッチ(Sandwich with Chicken Breast and Basil)

今日のランチはサンドイッチ。でも冷蔵庫見たらハムが無かったので鶏胸肉を使ったちょっとリッチなサンドイッチにしました。胸肉にはマジックソルトを振り、ガーリックオイルで焼き、トーストしたパンにチーズ、レタス、玉葱のスライス、フレッシュバジルと一緒にをはさみました。簡単でしたがバジルと鶏肉の相性が最高でした。

I decided to make some sandwich for lunch today, but we were out of ham. But I did have some chicken breast in the fridge, so chicken sandwich it was. I added the usual (tomato and onion slices, lettuce, and cheese) with fresh basil and the grilled chicken. It was a nice change from our usual ham sandwich!


材料 Ingredients

パン(Bread)4枚(4 Slices)¥20($0.20)
鶏胸肉(Chicken Breast)1枚(150g)¥150($1.50)
トマト(Tomatoes)1個(1)¥75($0.75)
玉葱(Onion)半個(1/2)¥15($0.15)
レタス(Lettuce)2枚(2 Leaves)¥10($0.10)
フレッシュバジル(Fresh Basil)10枚(10 Leaves)
マヨネーズ(Mayo)少々(1/10 tsp)
バター(Butter)少々(1/10 tsp)

合計(Total)¥370($3.70)
¥100調味料代として加算しています♪ I put an extra dollar for seasonings and condiments that I didn't calculate above.


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