一昨日広島焼きを作った時の残りの焼きそばをお昼に頂きました。野菜とハムを切って、中華蒸し麺と一緒に耐熱ボールに入れ、ふんわりとラップをしてレンジで7分。チンと鳴ったら粉末のソースと和えて完了。フライパンに麺がつくのが大嫌いなのでちょっと柔らかい麺になってはしまいますが、レンジで作ってしまいました。
I had some left over noodles from last nights' Hiroshima style Japanese pancake, so I made some chow mein in the microwave. I threw all the ingredients in a microwavable bowl, covered it with saran wrap, and heated it for about 7 minutes. Very quick and easy dish.
材料 Ingredients
中華蒸し麺(Chow Mein Noodles)2袋(300g)¥60($0.60)
焼きそばの粉末ソース(Chow Mein Sauce)2袋(2 Servings)
人参(Carrots)1/2本(1/2)¥20($0.20)
ピーマン(Green Pepper)2個(2)¥60($0.60)
ハム(Hamu)2枚(2 Slices)¥40($0.40)
キャベツ(Cabbage)1/4個(1/4)¥25($0.25)
玉葱(Onion)半個(1/2)¥15($0.15)
紅生姜(Pickled Ginger)適量(suitable amount)
青のり(Green Laver)適量(suitable amount)
鰹節(Bonito Flakes)適量(suitable amount)
合計(Total)¥320($3.20)
¥100調味料代として加算しています♪ I put an extra dollar for seasonings and condiments that I didn't calculate above.
ランキングに参加しています。できればクリックしてください。
Please click the button above to support my blog. It's just a way of tracking the number of visitors here.
0 件のコメント:
コメントを投稿