2012-01-14

キムチ焼うどん(Stir-Fried Udon with Kimchi)

またまた焼うどんです今回胡麻白菜キムチ炒めおうどん足したものです。特に味付け必要ないですし、簡単作れ身体も温まる1です

I decided to make some stir-fried udon noddles again, but this time with some Chinese cabbage and kimchi. The trick is to stir-fry them with sesame oil, and to serve them with a lot of green onion slices!! Real easy to make, but it warms you up too! If you like spicy things, it's worth trying, I think!! Have fun in the kitchen!!
材料 Ingredients


キムチ焼うどん Stir-Fried Udon with Kimchi
うどん(Udon Noodles)2玉(300g)¥70($0.70)
白菜(Chinese Cabbage)1/8個(1/8)¥40($0.40)
キムチ(Kimchi)100g ¥50($0.50)
一味唐辛子(Grated Dried Chili Pepper)適量(Suitable Amount)
胡麻油(Sesame Oil)大1(1 TBSP)


合計(Total)¥260($2.60)
¥100調味料代として加算しています♪ I put an extra dollar for seasonings and condiments that I didn't calculate above.


ランキングに参加しています。できればクリックしてください。
Please click the button above to support my blog. It's just a way of tracking the number of visitors here.

2 件のコメント:

  1. DAIさん
    キムチ焼きうどん
    美味しそうです

    返信削除
  2. おはようございます☀
    わ~☆彡
    キムチ☆の焼うどん☆彡も
    とってもおいしそうですね♪
    辛さ☆が食を
    注いでくれますね♪♬
    見てるだけで美味しそうで
    とっても食べたいです♪♬

    返信削除