2011-10-02

残り物のお豆腐ラザニアでランチ(Lunch with Left Over Tofu Lasagna)

一昨日のお豆腐ラザニアが余っていたので今日はご飯と一緒にランチとして頂きました。夕食を多めに作っておくとランチが楽ですよね☆簡単なランチは本当に助かります。皆さんはランチをどのようにしていらっしゃいますか?

We had half of tofu lasagna left from the other night, so I decided to have them for lunch. I also steamed some rice to go with the lasagna!! I think I am going to make a habit of making a bit extra for dinner so that we could have the left overs for lunch the next day!!

 材料 Ingredients

ご飯(Steamed Rice)1杯(125g)¥15($0.15)
豆腐と茄子のラザニア風(Lasagna-Like Dish with Tofu and Eggplant)残り物(Left Over)
ドライパセリ(Dried Parsley)適量(Suitable Amount)

合計(Total)¥115($1.15)
¥100調味料代として加算しています。
I have added extra $1 for seasonings and condiments that I didn’t calculate above.


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