2011-08-19

味噌ラーメン(Ramen with Miso Based Soup)


今日のランチは味噌ラーメン。なぜか急に気温が下がった感じがするので温かいものもいいですよね。しばらく本当に暑い日が続いていたので本当に嬉しいです。嫁さんが味噌ラーメン大好きなのでよく作るのですが、今日はたっぷりのワカメとキャベツと残り物のアスパラを入れて頂きました。キャベツとアスパラの食感が良かったかも♪

Today's lunch was miso ramen. They come in convenient packages that includes both noodles and powdered broth so very very easy to make. I used wakame seaweed, cabbage, and asparagus as toppings. We like our food spicy, so I added some chili sesame oil on top.

材料 Ingredients

インスタント味噌ラーメン(Instant Miso Ramen)2袋(2 Servings)¥80($0.80)
キャベツの葉(Cabbage)3枚(3)¥10($0.10)
もやし(Bean Sprouts)1袋(200g)¥30($0.30)
アスパラガス(Asparagus)4本(4)¥100($1.00)
ワカメ(Wakame Seaweed)適量(Suitable Amount)
食べるラー油(Chili Sesame Oil)適量(Suitable Amount)

合計(Total)¥320($3.20)
¥100調味料代として加算しています♪ I put an extra dollar for seasonings and condiments that I didn't calculate above.

ランキングに参加しています。できればクリックしてください。
Please click the button above to support my blog. It's just a way of tracking the number of visitors here.

0 件のコメント:

コメントを投稿