2011-06-13

ボンゴレ・ビアンコ(Vongole Bianco)

残りものランチです。昨日のアクアパッツァの残りの出汁と取り置きしていたあさりをスパゲッティーで和えました。

Mostly left over stuff from last night's dinner. I had some short-neck clams set aside, and I also had some soup stock left, so I put them together with spaghetti.


材料 Ingredients

ボンゴレ・ビアンコ Vongole Bianco

スパゲッティー(Spaghetti)120g ¥50($0.50)
あさり(Short-Neck Clam)6粒程(6 pieces)残り物(left overs)
オリーブオイル(Olive Oil)大1(1 tbsp)
鷹の爪(Dried Red Pepper)1本(1 piece)
スープ(Soup)適量(suitable amount)残り物(left overs)
パセリ(Parsley)飾り(for garnish)

合計(Total)¥150($1.50)
¥100調味料代として加算しています♪ I put an extra dollar for seasonings and condiments that I didn't calculate above.

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